Taş üstünde taş bırakmadı! Antalya'da hortum paniği, insanları bile kağıt gibi savurdu

Taş üstünde taş bırakmadı! Antalya'da hortum paniği, insanları bile kağıt gibi savurdu

Antalya güne felaketle başladı. Bir anda ortaya çıkan hortum taş taş üstünde bırakmadı. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken korku ve panik anbean kameralara yansıdı. İşte tüm detaylar…

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşanan hortum paniği herkesi korkuttu. Bir işletmenin önünde oluşan hortum askıda bulunan bütün elbise ve eşyaları kağıt gibi savururken şemsiyede hafif ticari araca çarparak durabildi. Olay anı kameralara yansırken görenler de korkudan tir tir titredi. İşte tüm detaylar…

HER ŞEY BİR ANDA HAVALANDI

Antalya'nın Alanya ilçesi Kızlarpınar Mahallesi 1523. sokak üzerinde bulunan bir butik hortumun gazabına uğradı. Aniden çıkan şiddetli rüzgar işletme önünde ne var ne yoksa bir anda savurdu. Bir anda savaş alanına dönen sokakta elbiseler ve şemsiyeler havada uçuştu.

ARACI BİLE HAREKET ETTİRDİ

Çıkan hortum hafif ticari aracı bile hareket ettirirken dışarı çıkan işletme sakinleri gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırdı. Yaşanan korku ve panik dolu anlar güvenli kamerasına yansırken saniyeler içerisinde ortalığın karıştığı görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN