Terör saldırısında öldürülen Ahmet Köroğlu’nun kuzeni de şehit olmuş

Terör saldırısında öldürülen Ahmet Köroğlu’nun kuzeni de şehit olmuş

Dün Kuzey Irak'ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu’nun yakın akrabası Ömer Cin, "Şehidimizin amcasının oğlu da 2008 yılında Şırnak’ta şehit oldu, aynı aileden ikinci şehidimiz" diye konuştu.

Kuzey Irak’taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerden biri Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu idi. Köroğlu’nun ölüm haberi, Tuzla’da yaşayan ailesine yetkililer tarafından verildi.

Ahmet Köroğlu’nun yakın akrabası Ömer Cin, 2008 yılında Şırnak Beytüşşebap’ta çıkan çatışmada kuzeni Talha Köroğlu’nun da şehit düştüğünü söyledi.

'KELİMELER BOĞAZIMIZDA DÜĞÜMLENİYOR'

Ömer Cin, Türk milletine başsağlığı dileyerek, şöyle konuştu:

"Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizim de ciğerimizi yaktı, benim akrabam, dayısı sayılırım. Sözün bittiği yerdeyiz, yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Vatan sağ olsun diyoruz. Allah vatanımızı, birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. 2008 yılında Şırnak Beytüşşebap’ta şehidimizin amcasının oğlu da şehit oldu. Aynı aileden ikinci şehidimiz. Kelimeler boğazımızda düğümleniyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN