THK Başkanı'nın istifası 3,5 ay sonra kabul edildi

THK Başkanı'nın istifası 3,5 ay sonra kabul edildi

Uzun süredir kayyım yönetiminde olan ve adı sık sık yangın söndürme uçakları ile anılan THK'da görev değişikliği oldu. Kayyım Heyeti Başkanı Cenap Aşçı'nın istifası kabul edildi. Yeni THK Başkanı Ali Yüksel oldu.

Ankara 9. Sulh Hukuk Mahkemesi, 3,5 ay önce istifasını sunan Türk Hava Kurumu (THK) Kayyım Heyeti Başkanı Cenap Aşçı'nın talebini kabul ederek görevden aldı. Aşçı'nın yerine ise Ali Yüksel getirildi.

Aşçı, yaz aylarında Ege ve Akdeniz bölgesinde çıkan yangınlara THK uçaklarının müdahale etmemesi ve uçakların 'tasarruf amacıyla' tamir edilmemesi nedeniyle yoğun eleştiriler almış ve bu gerekçelerle istifasını sunmuştu.

Habertürk'te yer alan habere göre , görevden ayrılmak için aylar önce dilekçe veren Türk Hava Kurumu'nun Kayyım Heyeti Başkanı Cenap Aşçı'nın istifası kabul edildi. Yerine ise Ali Yüksel atandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN