THY personel alımlarını başlattı! Katılana 40 bin TL maaş! Başvuru şartları belli oldu: En az lisans mezunu…

THY personel alımlarını başlattı! Katılana 40 bin TL maaş! Başvuru şartları belli oldu: En az lisans mezunu…

Her yıl ekibini büyütmeye giden Türk Hava Yolları 2024 yılında yeni çalışanlarını arıyor. "Take-Off Cadet" programı kapsamında yapılacak olan alımlar için adaylara 40.000 TL maaş fırsatı tanınıyor. Yaş şartını ve eğitim durumunu sağlayan adaylar ilana başvuruda bulunabilecek. İşte Türk Hava Yolları personel alım detayları…

Ekibinde hızlı bir büyümeye giden Türk Hava Yolları, 2 pilot aday adayları için yeni bir iş ilanı yayınladı. Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklama doğrultusunda "Take-Off Cadet" programı kapsamında Lisans mezunu ve 1 Ocak 1994 ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Doğan adayların başvuruda bulunabileceği belirtildi. İşte Türk Hava Yolları personel alım detayları…

YÜKSEK MAAŞLI PERSONEL ALIM DETAYLARI

Türk Hava Yolları bünyesinde yapılacak personel alımları için 2 yıl boyunca yoğun bir eğitim programı uygulanacak. Yenilenen süre içerisinde adayları iki brüt asgari ücret yani yaklaşık 40.000 TL ödeme ile birlikte konaklama imkanı, kira yardımı, yemek kartı, geniş kapsamlı sigorta ve indirimli uçuş biletleri sunulmaktadır.

thy-memur.jpg

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Başvuruda bulunacak adayları Türk Hava Yolları resmi kariyer platformu ya da kariyer.thy.com adresi üzerinden başvuru işlemlerini yapabileceği belirtildi. Başvuru işlemleri kapsamında adaylar detaylı bir değerlendirme sürecine tabi tutulurken süreci olumlu tamamlayan adaylar THY ailesine katılma fırsatı sağlayacak.

thy-personel.jpg

Proje kapsamında genç ve yetenekli pilot adaylarının büyük bir fırsat yakalaması beklenirken önemli bir kariyer başlangıcı olarak da sektöre atılım sağlayacak. THY resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşım doğrultusunda ilanın 30 Nisan 2024 saat 15.00'da yayından kaldırılacağı belirtildi. Türk Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamalar doğrultusunda adayların boy kilo gibi şartların yanı sıra dil eğitimi gibi farklı şartları da sağlaması gerektiği belirtildi. İlan detaylarını kurumun resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN