Tir tir titretecek hava geliyor! Meteoroloji o bölgeyi uyardı: Gökyüzü şov yapacak

Tir tir titretecek hava geliyor! Meteoroloji o bölgeyi uyardı: Gökyüzü şov yapacak

Türkiye'nin 81 ili adeta sıcakların pençesinde eriyip gidiyor. Orman yangınları ve sıcak çarpmaları, tehlikeli hastalıkların yanı sıra küresel iklim krizinin dengesizliğine de yol açarak ülkemizi korkunç bir durumun içine soktu. Bugün Meteoroloji tarafından yağış uyarıları ise sadece 2 bölge için yapıldı. İşte ayrıntılar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bugün için Türkiye'nin hava durumunu değerlendirdi. Buna göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu olacak. Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Van'ın kuzey ve doğu ilçelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgeler ise az bulutlu ve açık olacak.

TÜRKİYE GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

1218buyuk.png

Marmara bölgesinde az bulutlu ve açık bir hava beklenirken, Edirne, İstanbul, Kocaeli ve Tekirdağ'da benzer bir hava durumu öngörülüyor. Ege bölgesinde de az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Afyonkarahisar, Denizli, İzmir ve Muğla'da yüksek sıcaklıklarla birlikte az bulutlu ve açık bir hava beklenebilir.

Akdeniz bölgesinde de az bulutlu ve açık bir hava durumu öngörülüyor. Adana, Antalya, Isparta ve Mersin'de yüksek sıcaklıkların yanı sıra az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

İç Anadolu bölgesinde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Ankara, Eskişehir, Kayseri ve Konya'da benzer bir hava durumu öngörülüyor.

Batı Karadeniz'de az bulutlu ve açık bir hava beklenirken, Bolu, Kastamonu, Sinop ve Zonguldak'ta benzer bir hava durumu öngörülüyor.

Orta ve Doğu Karadeniz'de ise parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu bir hava beklenecek. Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Doğu Anadolu'da az bulutlu ve açık bir hava durumu öngörülüyor. Ağrı, Erzurum, Malatya ve Van'da az bulutlu bir hava hakim olacak. Ancak, Van'ın doğu kesimleri parçalı bulutlu ve yerel sağanak yağışlarla karşılaşabilir.

Güneydoğu Anadolu'da ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Diyarbakır, Gaziantep, Mardin ve Şanlıurfa'da benzer bir hava durumu öngörülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN