TOGG dolandırıcılarına dikkat! Sahte site üzerinden ön sipariş alıyorlar...

TOGG dolandırıcılarına dikkat! Sahte site üzerinden ön sipariş alıyorlar...

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un ön siparişlerinin açılmasıyla fırsatçılar da harekete geçti. İnternet üzerinden sahte bir ön sipariş sitesi kurarak araç sipariş etmek isteyenleri dolandıran bir kişi, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'u almak isteyenlerin sahte internet sitesi üzerinden dolandırıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı.

trumore.jpg

ÖN SİPARİŞ VERMEK İSTEYENLERİ SAHTE SİTE İLE DOLANDIRDI

''togg.satisonbasvuru.com'' isimli sahte site üzerinden ''TOGG Mobil2 Girişim Grubuna Hoş geldiniz'' başlığı altında dolandırıcılık yapıldığını tespit eden ekipler, site üzerinden başlattıkları takiple dolandırıcıya ulaştı.

vedat-togg.jpg

Siteye ön sipariş için yatırılan paraların Mobil2 Dijital Elektronik Limited Şirketi adında bir firmaya tanımlı hesaplara aktarıldığını belirleyen ekipler, firma sahibi Vedat Biren isimli kişiyi Ankara'da yakalayarak gözaltına aldı.

Vedat Biren adlı şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

trumore2.jpg

TOGG ONLİNE SİPARİŞ NASIL VERİLİR?

Togg sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ön sipariş için Trumore uygulaması kamuoyuna duyurulmuştu. TOGG sahibi olmak isteyenler bu uygulama aracılığıyla ön sipariş verebiliyor.

Togg ile ilgili detaylı bilgiye resmi internet sitesi https://www.togg.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN