Tokat'taki feci kazadan art arda acı haber: Annenin ardından oğlu da öldü

Tokat'taki feci kazadan art arda acı haber: Annenin ardından oğlu da öldü

Tokat'ta iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada olay yerinde hayatını kaybeden Nazife Çakmak'ın (70) ardından bir acı haber daha geldi. Oğlu Ferhat Çakmak da (40) 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Diğer 7 yaralının ise tedavisi sürüyor.

Tokat-Niksar kara yolu Yağmurlu köyünde Ramazan Bayramı'nın birincisi günü saat 14.00 sıralarında Niksar ilçesi yönüne giden Selcen Altay idaresindeki 60 AAP 108 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ferhat Çakmak (40) yönetimindeki 60 ADR 167 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı.

9046368.jpg

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Nazife Çakmak'ın (70) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

9046366.jpg
Nazife Çakmak (70)

Kazada yaralanan 3'ü ağır 8 kişi ise çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

9046367.jpg

ANNEDEN SONRA OĞLU DA YAŞAMINI YİTİRDİ

Ağır yaralı olarak Tokat Devlet Hastanesi'nde tedavi gören sürücü Ferhat Çakmak, bu sabah 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek vefat etti. Çakmak yarın Reşadiye ilçesi Çakraz köyünde toprağa verilecek.

9046365.jpg
Ferhat Çakmak (40)

Kazada yaralanan diğer 7 kişinin ise tedavileri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN