TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte isim listesi

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte isim listesi

2022 TOKİ kura sonuçları belli oldu. TOKİ Afyonkarahisar Merkez Sadıkbey konut projesinde ev sahibi olan vatandaşlara anahtar teslimi için noter huzurunda kura çekimi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey TOKİ 2+1 isim listesi sorgulama...

TOKİ konutları başvurusu 2022 yılında da yoğun ilgi görüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) gerçekleştirdiği konut projelerini ailelere teslim etmeye başlandı.

TOKİ AFYONKARAHİSAR SADIKBEY KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN

TOKİ AFYONKARAHİSAR SADIKBEY KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ 2022 konut projelerinden biri olan Afyonkarahisar Merkez Sadıkbey projesi kapsamında inşa edilen 368 konuttan 69'u, 1 Şubat 2022 Salı günü yapılan kura çekimi ile yeni sahiplerini buldu.

TOKİ kura çekilişi TOKİ'nin Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram adresleri üzerinden canlı yayınlandı.

TOKİ kura çekiliş sonuçlarını www.toki.gov.tr/satis/tr/kura internet adresinde TC kimlik numarası girilerek ulaşılabilir. Ayrıca e-Devlet üzerinden de TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek mümkün.

toki-afyon-1.jpg

TOKİ AFYON SADIKBEY KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

TOKİ DUYURULARI

TOKİ PROJELERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN