TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte isim listesi sorgulama

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte isim listesi sorgulama

2021 TOKİ duyuruları içerisinde yer alan Ankara Sincan Saraycık konutları için kura çekiliş sonuçları belli oldu. TOKİ ucuz konut projesinde 2+1 ve 3+1 evlerin yeni sahipleri belli oldu. İşte, TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi öğrenme...

TOKİ Ankara projeleri birer birer hayat geçiyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yurt genelinde uygun şart ve koşullarda ucuz ev satışlarını sürdürüyor. Her yıl ortalama inşa edilen 100 bin konut, kura çekilişiyle yeni sahiplerini buluyor.

TOKİ ANKARA SİNCAN SARAYCIK KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ ANKARA SİNCAN SARAYCIK KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 50 bin sosyal konut projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 evlerin konut belirleme kura çekilişi yapıldı.

Noter huzurunda yapılan kura çekiliş sonuçlarını www.toki.gov.tr/satis/tr/kura internet adresinde TC kimlik numarası girilerek ulaşılabilir. Ayrıca isim listesi sorgulama işlemini e-Devlet üzerinden de öğrenmek mümkün.

Ankara Sincan Saraycık TOKİ konutları için düzenlenen kuranın sonuçları noter huzurunda düzenlendi ve TOKİ'nin resmi sosyal medya hesaplarında canlı yayınlandı.

AFYON ÇETİNKAYA KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI

TOKİ DUYURULARI

TOKİ PROJELERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN