TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir 2021 projesi var mı? 19 ilde 444 arsa açık artırmayla satışa çıkıyor

TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir 2021 projesi var mı? 19 ilde 444 arsa açık artırmayla satışa çıkıyor

Uygun ödeme koşullarıyla binlerce vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ); İstanbul, Ankara, İzmir ve 16 şehirde bulunan konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki 444 muhtelif arsayı açık artırma usulüyle satışa sunuyor. İşte, TOKİ açık artırma tarihleri ve saatleri...

TOKİ açık artırma ile arsa satışı gerçekleştiriyor. Muhammen bedeli 3 milyar 299 milyon 439 bin 221 lira olan yaklaşık 2 milyon 621 bin 379 metrekare büyüklüğündeki 444 arsa satışa çıkacak.

TOKİ ARSA SATIŞI NEREDE, HANGİ İLLERDE?

Adana, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin ve Muğla'da bulunan 444 arsa açık artırmayla satılacak.

Alıcılar, konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat 60 ay vade ile sahip olabilecek. Ayrıca arsalar, KDV'den muaf şekilde satılacak.

TOKİ AÇIK ARTIRMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

13 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 10.30'da yapılacak açık artırmada Diyarbakır, Mardin, Gaziantep, İstanbul, Kocaeli, Adana, Aydın, İzmir'de bulunan arsalar, 14 Ekim 2021 Perşembe 10.30'da ise Ankara, Konya, Ağrı, Amasya, Çorum, Elazığ, Giresun, Malatya, Manisa, Antalya, Muğla'da bulunan arsaların satışı yapılacak.

Satışa sunulan arsalar arasında Adana'da konut, Amasya'da konut-ticaret, Anakara Gölbaşı'nda konut, Antalya'da konut, turizm tesis alanı, Aydın'da otopark, küçük sanayi sitesi, Elazığ'da köy yerleşik alanları, Giresun'da ise kreş alanı bulunuyor.

İzmir ve Konya'da satışa sunulacak arsalar arasında küçük sanayi sitesi alanları da bulunuyor. İzmir Bayındır'da sanayi, küçük sanayi ve konut alanları, Konya Karapınar'da ise küçük sanayi alanları, Konya Meram'da et ve süt ürünleri entegre tesis alanları KDV'den muaf şekilde satılacak.

TOKİ AÇIK ARTIRMA BAŞVURUSU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Ayrıca İstanbul Sancaktepe ve Konya Karapınar'da ise akaryakıt istasyon alanları da satışa sunuldu. Satışa ilişkin detaylı bilgiye toki.gov.tr ile emlakmuzayede.com.tr internet adresinden ve 02126081500 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Arsa satışlarına ilişkin salon katılımı, TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece/İstanbul ve Bilkent Otel ve Konferans Merkezi Bilkent/Ankara'da yapılacak. İnternet katılımı için kayıtlar 12 Ekim 2021 Salı günü saat 10.30'a kadar alınacak.

TOKİ AÇIK ARTIRMAYLA ARSA SATIŞI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN