TOKİ ev sahibi yapmaya devam ediyor! Başvuruların bitmesine son günler, aylık 4 Bin TL ödeyen ev anahtarını alabilecek

TOKİ ev sahibi yapmaya devam ediyor! Başvuruların bitmesine son günler, aylık 4 Bin TL ödeyen ev anahtarını alabilecek

Uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Ev almak artık çok kolay! Ayda sadece 4 bin TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz! Başvuruların bitmesine sayılı günler kaldı! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ev sahibi yapmaya devam ediyor...

Zorlaşan yaşam şartları ev sahibi olmayı neredeyse tamamen hayale dönüştürüyor. Ekonomik koşullar böyleyken TOKİ ilaç gibi bir kampanyayla herkesi ev sahibi yapma fırsatı sunuyor. Hayalinizdeki eve ayda sadece 4000 TL ile kavuşabilirsiniz. Peki, TOKİ'nin bu özel kampanyası nedir, kimler başvurabilir ve nelere dikkat etmek gerekir? Tüm ayrıntılar haberimizde...

BAŞVURACAK KİŞİDE ARANAN ŞARTLAR

0x0-1666076941609.jpg

Son haberlere göre, TOKİ projeleri kapsamında aylık 4.000 TL taksitle ev sahibi olabilme imkanı sunuluyor. Ancak başvuruda bulunacak adayların belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor:

Başvuruda bulunacak kişi, eşi veya çocuklarından hiçbirisinin Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde tapulu bir ev sahibi olmamalıdır.

Başvuruda bulunacak kişi, eşi veya çocuklarından hiçbirisinin önceden TOKİ aracılığıyla ev sahibi olmuş olmamalıdır.

Başvurulacak ilde en az bir yıldır ikamet ediliyor olmalıdır.

Ayrıca başvuruda bulunacak kişinin aşağıdaki şartları da taşıması gerekiyor:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

18 yaşını doldurmuş olmak,

Hane içinde yaşayan kişilerden sadece birisinin başvuru yapabilmesi,

Aylık hane gelirinin en fazla 34.000 TL olması.

KONUT PEŞİNAT BEDELLERİ

buy-or-rent.jpg

TOKİ projeleri kapsamında yapılacak konutların en düşük fiyatı 972.962,82 TL, en yükseği ise 1.115.349,42 TL olarak belirlenmiştir. Konut peşinat bedelleri yüzde 25 olarak hesaplandığında en düşük 243.240,71 TL, en yüksek 278.837,36 TL olacaktır. Aylık taksit tutarları ise en düşük 4.054,01 TL, en yüksek 4.647,29 TL olarak belirlenmiştir.

BAŞVURU TARİHLERİ ​​​​​​​​​​​​​​

TOKİ'nin Siirt ili projesi için başvurular 1 Eylül tarihinde başlayacak ve 15 Eylül tarihinde sona erecek. Erzurum ili için ise başvurular 4 Eylül tarihinde başlayacak ve 8 Eylül tarihinde sona erecek. Başvurular, e-Devlet sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN