TOKİ'den dev indirim kampanyası! İşte detaylar

TOKİ'den dev indirim kampanyası! İşte detaylar

2022 TOKİ indirim kampanyası ile satın aldıkları konutların ücretlerini ödemeye devam eden hak sahiplerinin borç bakiyesi düşürülecek. 2021 yılında iki kez uygulanan TOKİ indirim kampanyası, 2022 yılında da benzer şekilde yapılması öngörülüyor. İşte, TOKİ indirim kampanyası başvuru sayfası...

TOKİ indirim kampanyası 2022 yılında da hayat geçiriliyor. Taksitli ödemeyle TOKİ'den ev sahibi olan vatandaşlar, indirim kampanyasıyla daha az ücret ödeyecek. 2022 TOKİ projeleri de indirim kampanyasına dahil olacak.

2022 TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI NE ZAMAN?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstişare Toplantısı kapsamında 'Yeşil Kalkınma Yolunda Türkiye' temasıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Vatandaştan gelen talep doğrultusunda yıl içinde 2 ayrı indirim yaptıklarını belirten Kurum, "Düzenlediğimiz kampanyalarla yüzde 20 oranında indirim imkanı sağladık. Kampanyalardan toplam 28 bin vatandaşımız faydalandı. Mart 2022'de yeni bir indirim kampanyası daha düzenleyeceğiz" dedi.

2022 TOKİ İNDİRİM KAMPANYASINA KİMLER BAŞVURUBİLİR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklamasına göre, TOKİ konutlarına ilişkin yeni indirim kampanyası mart ayında uygulanacak. Dolayısıyla kampanyaya ilişkin detaylar henüz netlik kazanmadı.

Geçen yılki TOKİ indirim kampanyasında, borcun tamamını kapatamayacak olanlar, borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından faydalanmıştı.

TOKİ DUYURULARI

TOKİ PROJELERİ

TOKİ KURA SONUÇLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN