TOKİ Konya Beyşehir ve Altınekin kura çekiliş sonuçları belli oldu: İşte isim listesi

TOKİ Konya Beyşehir ve Altınekin kura çekiliş sonuçları belli oldu: İşte isim listesi

2022 TOKİ kura sonuçları sorgulama sayfası, bugün gerçekleşen Konya Beyşehir ve Altınekin konutları için düzenlenen kura çekilişi dolayısıyla yoğun ilgi görüyor. TOKİ Konya projelerinden ev sahibi olan vatandaşlar, aylık 907 TL'den başlayan taksitler ödeyecek. İşte, TOKİ Konya Beyşehir ve Altınekin kura çekiliş sonuçları isim listesi...

2022 TOKİ duyuruları ve projeleri yakından takip ediliyor. Zira, depreme dayanıklı yeni bir binada oturmak oldukça maliyetli. TOKİ konutlarının uygun ödeme koşullarıyla satışa çıkması, yoğun ilgiye neden oluyor. Dolayısıyla noter huzurunda kura çekilerek TOKİ konutlarının yeni sahipleri belirleniyor. Öte yandan 2022 yılının mart ayında TOKİ ödemelerinde indirim yapılacağı açıklandı.

TOKİ KONYA BEYŞEHİR VE ALTINEKİN KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar ve Konya Altınekin kura çekilişi başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından 9 Şubat 2022 Çarşamba günü noter huzurunda yapıldı.

TOKİ'nin Instagram, Facebbok, Twitter hesapları ile Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar ve Konya Altınekin kura çekilişi sonuçları ilan edildi.

TOKİ KONYA BEYŞEHİR VE ALTINEKİN KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar ve Konya Altınekin kura çekiliş sonuçları ve kazananların isim listesi e-Devlet'ten ya da TOKİ'nin www.toki.gov.tr/satis/tr/kura internet sitesinden öğrenilebilir.

Kuraya katılan kişiler, kura sonuçlarını 'Hak Sahibi Kimlik No' kısmına bilgileri girerek öğrenebilir.

TOKİ Konya Beyşehir ve Altınekin konut projeleri ile hak sahibi olan kişiler aylık 907 TL'den başlayan taksitlerle kendi evlerini satın alacak. TOKİ projeleri sözleşme tarihinden 36 ay sonra teslim ediliyor.

TOKİ AFYON SADIKBEY KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

TOKİ DUYURULARI

TOKİ PROJELERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN