Toz taşınımı yeniden geliyor! Meteorolojiden 2 bölgeye kritik uyarı

Toz taşınımı yeniden geliyor! Meteorolojiden 2 bölgeye kritik uyarı

Meteoroloji'den alınan tahminlere göre, Marmara’nın güneyi ve Trakya’nın kuzeybatısı, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Bolu ve Ordu çevreleri, Doğu Anadolu’nun doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz’in doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında yer yer toz taşınımı bekleniyor. İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve illere göre Türkiye 5 günlük hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son tahminlerine göre, hava sıcaklıklarının bugün mevsim normallerinin 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Haftanın ilk gününde Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güneyi ve Trakya’nın kuzeybatısı, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Bolu ve Ordu çevreleri, Doğu Anadolu’nun doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

2 BÖLGE İÇİN TOZ TAŞINIMI UYARISI

Yağışların, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Akdeniz’in doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında yer yer toz taşınımı bekleniyor.

Rüzgarın, batı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İSTANBUL İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

1-001.jpg

ANKARA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

2-001.jpg

İZMİR İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

3-001.jpg

HAVA KAÇ DERECE? TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 21°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

ANKARA °C, 23°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

İZMİR °C, 25°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

ANTALYA °C, 23°C
Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK °C, 25°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

TRABZON °C, 20°C
Parçalı bulutlu

ERZURUM °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

DİYARBAKIR °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

16 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ

12.jpg

17 MAYIS SALI GÜNÜ

13.jpg

18 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ

14.jpg

19 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ

15.jpg

20 MAYIS CUMA GÜNÜ

16.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN