Trafik canavarlarına müjde! Yeni platform ile trafik sigortası sorunu çözüldü!

Trafik canavarlarına müjde! Yeni platform ile trafik sigortası sorunu çözüldü!

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem başlıyor! Trafik canavarlarına müjde! Riskli sürücüler için yeni bir platform oluşturuldu. Yeni platform sayesinde trafik sigortası sorunu çözülüyor. Yarından itibaren uygulamaya geçiyor...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Zorunlu Trafik Sigortası, devlet tarafından bütün motorlu araç sahiplerine yapılması zorunlu tutulan bir sigorta türüdür. Bu sigorta, kaza sonucunda diğer araç veya üçüncü şahıslara verebileceğiniz zararlar için sizi güvence altına alır. Şimdi zorunlu trafik sigortasında bir yenilik başlıyor.

YARINDAN İTİBAREN HAYATA GEÇİYOR

Sigorta Aracıları Teklif Platformu uygulaması nedir, ne işe yarar? - Haberler

Zorunlu trafik sigortası, riskli sürücüler için artık sorun olmaktan çıkıyor. "Sigorta Aracıları Teklif Platformu" ile risk altındaki sürücüler, sigorta poliçelerini kolaylıkla ve hızla alabilecek.

Zorunlu trafik sigortasında bir yenilik başlıyor. Riskli sürücüler için oluşturulan "Sigorta Aracıları Teklif Platformu" ile artık poliçelere hızla ulaşmak mümkün hale geliyor. Bu platform, risk altındaki sürücülerin sigorta poliçelerini kolaylıkla ve hızla alabilmesi için tasarlandı. Yarından itibaren hayata geçirilecek olan sistem sayesinde, teklif vermeyen sigorta şirketlerinin belirlenmesi de daha kolay olacak.

Sigorta Bilgi Merkezi tarafından kurulan ve Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) tarafından yönetilen bu platform, trafik ruhsatı sahibi tüm sigorta şirketlerinin katılımını zorunlu kılıyor. Platform, 17 bin sigorta acentesine isteğe bağlı üyelik ve ücret ödeme koşulu sunuyor.

Zorunlu trafik sigortasında platform uygulaması yarın başlıyor

Platform üzerinden sigorta şirketleri ve acenteler arasında organik bir işleyiş sağlanacak. Herhangi bir hukuksal bağ olmadan, platform üzerinde geçerli olacak şekilde anlaşmalar yapılabilecek. Acenteler, sadece bir sigorta şirketiyle çalışma zorunluluğu olmadan, müşteri portföylerini genişletebilecek.

Bu yeni dönem, sigorta sektöründe büyük bir adım olarak değerlendiriliyor ve riskli sürücüler için sigorta bulma sürecini büyük ölçüde kolaylaştırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN