Trump'ın Brunson tweetine Kaşıkçı'nın nişanlısından cevap

Trump'ın Brunson tweetine Kaşıkçı'nın nişanlısından cevap

ABD Başkanı Trump, Rahip Brunson'ın tahliye edilmesinin ardından "Sıkı çalıştık" paylaşımı yaptı. Suudi konsolosluğuna girdikten sonra kaybolan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, bu paylaşıma çarpıcı bir cevap verdi.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın akıbetiyle ilgili Riyad yönetimi sessizliğini korurken, ABD Başkanı Trump'ın 'devreye gireceğiz' açıklaması hala karşılık bulmadı.

18-10/12/screenshot_8.jpg

Rahip Brunson'ın tahliye edilmesiyle ilgili Trump'ın 'sıkı çalıştık' paylaşımını alıntılayan Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatie Cengiz ise "Peki ya Cemal Kaşıkçı’nın durumu için ne yapıyorsun?” diye sordu. 

Trump daha önce yaptığı açıklamada Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili en üst düzeyde temaslarda bulunacağını belirterek Hatice Cengiz'i Beyaz Saray'a davet etmişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN