Tüm mahalle canavarı görünce ayaklandı! 13 metrelik dev yılan dehşet saçtı... O canlıyı yiyerek büyüdükçe büyüdü!

Tüm mahalle canavarı görünce ayaklandı! 13 metrelik dev yılan dehşet saçtı... O canlıyı yiyerek büyüdükçe büyüdü!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar insan yaşamına dahil olmaya devam ederken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Tüm mahalle canavarı görür görmez ayaklandı. 13 metrelik dev yılan dehşet saçtı! Uzmanlar gerçeği sonradan öğrendi. O canlıyı yiyerek büyükçe büyümüş!

Sıcak havalar tekrardan etkisini göstermeye başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar tekrardan yuvalarından çıkmaya başladı. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Tüm mahalle canavarı görünce ayaklandı. 13 metrelik dev yılan dehşet saçtı! Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O canlıyı yiyerek büyüdükçe büyüdü! Dev yılan istilası başladı.

jhhj-7.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. ABD'den gelen görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. 13 metrelik dev yılan mahalleliyi ayağa kaldırdı.

MAHALLELİ CANAVARI GÖRÜNCE AYAKLANDI

ABD'nin merkezi güney bölgesinde yer alan Oklahoma eyaleti gelen haberle şoka uğradı. Yılan uzmanların son uyarısı herkesi dehşete sürükledi. Yetkililer bölgede 13 metrelik bir pitonun mahallede kedileri yediğini söyledi. Uzmanlar direkt hesaba geçti.

ghhghg-2023-10-05t152856-860.jpg

13 METRELİK DEV YILAN DEHŞET SAÇTI

Yılanı bulmakla görevlendirilen hayvan kontrol uzmanı Trevor Bounds, KFOR'a göre yılanın "ayağı büyüklüğünde" bir ağzı ve "Mike Tyson'ın pazısına benzer ancak 13 metre uzunluğunda" bir vücudu olduğunu söyledi. Başka bir Oklahoma City kanalı olan News9'a göre pitonun, düzenli kedi diyetiyle boyutunun iki katına çıktığına inanılıyor. Terk edilmiş ya da kaçmış bir evcil hayvan olduğu düşünülüyor. Uzmanlar gelen haberler sonrası bölge halkını evden çıkmamaları konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN