Türkiye için o tarih verildi! Kimse dışarıya adım atamayacak… Uzman isim uyarı yaptı, aşırı sıcaklardan sonra hazırlıklı olun

Türkiye için o tarih verildi! Kimse dışarıya adım atamayacak… Uzman isim uyarı yaptı, aşırı sıcaklardan sonra hazırlıklı olun

Son yılların en sıcak mevsimlerinden birini geride bırakırken Türkiye için tarih verildi… Bu sene kimse dışarıya adım kile atamayacak! Uzman isim uyarılarını yaparken aşırı sıcaklardan sonra hazırlıklarınızı yapmaya başlasanız iyi olur. El Nino’dan sonra şimdi de o geliyor…

Dünyada ve Türkiye’de bu yıl termometreler rekor seviyelere çıktı. İlk önce El Nino ardından da Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgaları ülkeyi etkisi altına alırken yüzbinlerce insan sıcak havalardan doğrudan etkilendi. Dört gözle serin havaları bekleyenler için ise uzaman isim tarafından yeni bir uyarı geldi. O tarihten itibaren ülkemizde etkisini göstermeye başlayacak…

TÜRKİYE İÇİN YENİ BİR UYARI

Sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, vatandaşlara tarih belirterek uyarı yapmaya devam ediyor. Sıcak havaları geride bırakmaya başladığımız bu günlerde ise şimdi de ülkeyi bekleyen soğuk havalara ilişkin açıklamalar gelmeye başladı. Kerem Ökten ise özellikle o tarihi vurguladı.

hava.jpg

ÜLKEMİZDE ETKİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLAYACAK

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, ilerleyen aylarda kış ayının oldukça etkili olacağını ve en çetin kışlardan birini yaşayacağımızı paylaştı. Yaptığı bir paylaşımında özellikle de İstanbul’un ciddi miktarda kar yağışı alacağını belirtti.

Bu kış zorlu ve çetin geçeceğini her fırsatta dile getiren Ökten, tarihi de açıkladı. Vatandaşların bu yıl kışa sağlam hazırlıklar yapması istenirken uzun zamandır bekleyen yağışların yavaş yavaş etkisini göstereceği iletildi.

O TARİHE DİKKAT!

Sosyal medya hesabından beklenen kışa ilişkin açıklamalarda bulunan Ökten, "Ekim ayından itibaren Türkiye'ye El Nino kışı gelecek” ifadelerini kullandı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Ökten’in bu paylaşımına ilişkin "Resmen yaz gelsin diye ağlayacağız galiba" yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN