Türkiye kırmızıya boyandı! Biri bitip diğeri başlıyor! O tarihe kadar herkes dişini sıkacak

Türkiye kırmızıya boyandı! Biri bitip diğeri başlıyor! O tarihe kadar herkes dişini sıkacak

Türkiye adım adım felaketin eşiğine yürüyor. Artan sıcaklıklar barajlardaki doluluk oranını düşürürken uzman isim o tarihi işaret etti. Biri bitip diğeri başlıyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Eylül ayında yaz sıcakları etkisini gösterirken uzmanlar da vatandaşta durumdan oldukça tedirgin. Cumartesi günü sıcaklıkların bir anda yükselmesi vatandaşı tedirgin ederken Pazar ve Pazartesi günlerinde de sıcaklıkların artarak devam etmesi bekleniyor. Barajların yavaş yavaş boşaltım boşalması kuraklığı beraberinde getirirken uzman isim yüzleri güldürecek açıklamayı yaptı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

YAZ SICAKLARI BİTİYOR

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Kerem Ökten, bu kez herkesin yüzünü güldürdü. Cumartesi gününün çok sıcak geçeceğini belirten uzman isim Pazar günü de sıcaklıkların artarak devam edeceğini söyledi. Salı gününe kadar dişinizi sıkın diyen uzman isim yazcıların kulakları çınlasın diyerek “Barajları tükürüğünüzle doldurursunuz artık" sözlerine dile getirdi.

yagis-2.jpg

Yüksek sıcaklıkların ne zaman biteceği merak edilirken uzman isim 27 Eylül'den itibaren yurt genelinde havaların soğumaya başlayacağını belirtti. Yavaş yavaş etkisini gösterecek olan yağışlarda barajlara verim olarak dönecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN