Türkiye'nin konuştuğu cinayette itiraf geldi: Öldürüp birlikte gömdük

Türkiye'nin konuştuğu cinayette itiraf geldi: Öldürüp birlikte gömdük

Rize'de 5 aydır kayıp olan 71 yaşındaki Dursun Zehir'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Torunu Kerim Bekar'ın arkadaşları gözaltına alındı. Gözaltındaki kişilerden biri sorgusunda, arkadaşı Enes'in Dursun Zehir'i öldürdüğünü ve birlikte gömdüklerini itiraf etti.

Müge Anlı'nın programında Trabzon- Rize yolu arasında yürüyüşe çıkan 71 yaşındaki Dursun Zehir'in 5 aydır kayıp olmasının ardından harekete geçildi. 6 Ekim 2021'de evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Zehir ile ilgili itirafçı iddiaları üzerine polisler eşzamanlı operasyon düzenledi.

Torunu Kerim Bekar'ın katıldığı televizyon programında çelişkili ifadeler vermesi üzerine, Bekar ve cinayeti işledikleri iddia edilen arkadaşları gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden biri sorgusunda, arkadaşı Enes'in Dursun Zehir'i öldürdüğünü ve birlikte gömdüklerini itiraf etti.

TELEFONU ANKARA'DA SİNYAL VERMİŞTİ

Dursun Zehir'in kaybolduktan sonra cep telefonu Ankara'da sinyal vermiş, torunu Kerim Bekar'ın Ankara'da yaşayan arkadaşları ile telefon trafiğinin olduğu tespit edilmişti. Öte yandan itirafçı bir kişinin, yaşlı adamın kayalık alanda gömülü olduğuna dair iddiaları üzerinde iş makinaları kazı başlatmış ancak sonuç alınamamıştı. Dursun Zehir'in kaybolduktan sonra cep telefonu Ankara'da sinyal vermiş, torunu Kerim Bekar'ın Ankara'da yaşayan arkadaşları ile telefon trafiğinin olduğu tespit edilmişti.

'ENES ÖLDÜRDÜ, BİRLİKTE GÖMDÜK'

Dün yaşanan gelişmede Kerim Bekar'ın internet kafede sık sık bir araya geldiği arkadaşlarından Yasin isimli gencin polise verdiği ifadede 'Enes'in Dursun Zehir'i öldürdüğünü birlikte de gömdük' dediği yerde yapılan kazı çalışmasından bir sonuç çıkmamıştı.

ZEHİR'İN CESEDİNE HENÜZ ULAŞILAMADI

Olayla ilgili Rize Emniyet Müdürlüğü'nde 2 şüphelinin sorgusunun devam ettiği belirtildi. Dursun Zehir'i öldürdükleri şüphesiyle gözaltında tutulan arkadaşlar ile ilgili durum henüz netleşmedi. 71 yaşındaki Dursun Zehir'in cesedine de henüz ulaşılmadı.

DENİZE BÜYÜK POŞETLER ATILDI

Müge Anlı'da gözaltına alınmadan önce cinayet hakkında konuşan torun Kerim Bekar, ''Belki parça parça edilip gömmüş olabilirler'' dedi. Öte yandan yine Anlı'nın programına bağlayan bir görgü tanığı Yasin adlı kişinin 2 hafta sonra denize büyük poşetler attığını söyledi.

Dursun Zehir'in torunu Kerim Bekar'ın da İstanbul'da gözaltına alındığı ve sorgu için Rize'ye getirileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN