Türkiye'yi istila etmeye başladılar! Her taraftan çıkıyorlar... Dev yılanları görünce kaçacak yer arayacaksınız!

Türkiye'yi istila etmeye başladılar! Her taraftan çıkıyorlar... Dev yılanları görünce kaçacak yer arayacaksınız!

Havaların ısınmasıyla kış uykularından uyanan yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sık sık görülen yılanlar bu sefer saldırıya geçti. O ilimizden gelen görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Her taraftan çıkıyorlar! Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı! Dev yılanları görünce kaçacak yer arayacaksınız.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılanlar bu sefer o ilimizi istila etmeye başladılar. Her taraftan çıkıyorlar! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Dev yılanları görünce kaçacak yer arayacaksınız! Korkulan istila başladı.

hghggh-58.jpg

Son dönemde yılan haberleri oldukça yoğun ilgi görmekte. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan yılanlar bu sefer o ilimizi ele geçirdi.

TÜRKİYE'Yİ İSTİLA ETMEYE BAŞLADILAR!

Adıyaman’ın Sincik ilçesi merkez Fatih Mahallesi Camine giren vatandaşlar hayatının şokunu yaşadı. Din görevlisi Abuzer Karşılayan minberin yakınında yılanı fark etti. Caminin içine giren boz yılan din görevlisi ve cami cemaatini tedirgin etti. Vatandaşlar yılanı kendi imkanlarıyla yakalayarak camiden çıkarttı.

gfgfgf-2023-05-28t120721-138.jpg

DEV YILANLARI GÖRÜNCE UYKUNUZ KAÇACAK

Tunceli’nin Pülümür ilçesine bağlı Yarbaşı köyünde Hüseyin Uzun isimli vatandaş tarafından daha çok Orta Doğu ve Orta Asya’da görülen 2 metre boyundaki kocabaş yılanı görüntülendi. Bir süre cep telefonu ile görüntülenen yılan, daha sonra gözden kayboldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN