Türkiye'yi yasa boğan kare: Kefenlenmiş cenazeyi motosikletle taşıdı

Türkiye'yi yasa boğan kare: Kefenlenmiş cenazeyi motosikletle taşıdı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7'lik depremlerin ardından kameralara yansıyan bir fotoğraf Türkiye'yi yasa boğdu. Hatay plakalı bir motosiklette depremde kaybettiği yakının kefene sarılmış cenazesini taşıyan depremzede yürekleri sızlattı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Zamanla yarışın olduğu afet bölgesinde kurtarma ekipleri bir cana daha umut olabilmek için durmaksızın çalışıyor.

Açıklanan verilere göre depremde can kaybı 16 bini aştı. Kameralara yansıyan bir fotoğraf ise çaresizliği gözler önüne serdi. Hatay plakalı bir motosiklette depremde kaybettiği yakının kefene sarılmış cenazesini taşıyan depremzede yürekleri kanattı.

sdsd.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN