Tuvalet kağıtlarında rekor indirim! 9 Haziran'a kadar sürecek: O markette sadece 46,50 TL

Tuvalet kağıtlarında rekor indirim! 9 Haziran'a kadar sürecek: O markette sadece 46,50 TL

Tuvalet kağıtlarında dev indirim başladı. O market tarafından başlatılan indirim ile birlikte vatandaşın omuzundaki yükün azalması bekleniyor. İhtiyaç kategorisinde yer alan tuvalet kâğıdı son yıllarda en çok zamlanan ürünlerden birisi olarak biliniyor. Vatandaşın belini büken zamlar indirim kampanyaları ile azaltılmayı hedefliyor. Peki tuvalet kağıdında ne kadar indirim yapıldı? İşte tüm detaylar...

TUVALET KAĞITLARINDA DEV İNDİRİM

Ülkemizde yer alan enflasyon ve hayat pahalılığı ile birlikte günlük olarak etiket fiyatları değişebiliyor. Marketlerde yer alan ürünlerin fiyatında bir gün bir diğer günü tutmuyor. Vatandaşların belini büken zamlar karşısında ise marketler tarafından indirim kampanyaları başlatılıyor.

Yükselen enflasyon karşısında alım gücü düşen vatandaş tuvalet kâğıdı indirimlerini ise yakın takibe aldı. 2022 yılının en çok zamlanan ürünlerinden birisi olan tuvalet kâğıdı, 2023 yılı ile birlikte indirim listelerinin göz bebeği haline geldi. O market tarafından alınan karar ile birlikte geçtiğimiz günlerde tuvalet kâğıdı indirim listelerinde yer aldı.

toilet-paper-overflow-2128246.jpg

A101 MARKETLERİNDE DEV İNDİRİM

Tuvalet kâğıdı indirimi ile gündemde yer alan A101 market zincirleri vatandaşın omuzundaki yükü her hafta açıkladığı indirim listesi ile azaltmayı hedefliyor. İhtiyaç kategorisinde yer alan tuvalet kağıdındaki zamlar üzerine gelen indirimler vatandaşı rahatlatıyor. 2022 yılı ile birlikte en çok zamlanan ürünlerden birisi olan tuvalet kâğıdı indirim listelerinden sık sık yer alıyor.

A101 marketleri tarafından başlatılan indirim kampanyası ise 3 Haziran ile 9 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli sayılacak. Reyonlarda yer alan indirimli tuvalet kâğıdı ürünleri şimdiden milyonlarca vatandaşın dikkatini çekti. Evine stoklayan vatandaşlar indirimli tuvalet kâğıdı için market sırasına girdi.

how-to-use-toilet-paper-properly.jpg

TUVALET KAĞIDI SADECE 46,50 TL

Her hafta yeni bir indirim listesi paylaşan A101 market zincirleri bu hafta itibariyle vatandaşın yüzünü güldürdü. Market fiyatlarının yükselmesiyle birlikte alışverişi ucuza getirmek isteyen milyonlarca vatandaş indirim listesini yakından takip ediyor. Tüketiciler tarafından incelenen indirim listelerinde bu hafta tuvalet kâğıdı indirimi dikkat çekti.

A101 marketlerinde 3 Haziran ile 9 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak tuvalet kâğıdı indirimi gündemde yer aldı. A101 marketlerinde Mistral Çift Katlı Tuvalet Kâğıdı 12'li sadece 46,50 TL'ye reyonlarda yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN