Uçakta panik anları! İstanbul-Elazığ seferi arızadan dolayı kalkış yapamadı

İstanbul-Elazığ seferini gerçekleştirecek olan uçak, arızadan dolayı havalimanından kalkış gerçekleştiremedi. Yolcuların ise sinirleri gerildi! O panik anları kamerada...

İstanbul'dan Elazığ'a sefer yapan AnadoluJet'in TK718 sefer sayılı uçağı, dün gece saatlerinde yolcularını almaya başladı. Ancak, planlanan sefer bir türlü gerçekleşmedi. Yolcular, uçağın kalkmaması üzerine kabin görevlilerinden bilgi talep etti.

Kısa bir süre sonra pilot, uçakta yaşanan elektrik arızasını duyurarak ekip tarafından giderilmeye çalışıldığını belirtti. Elektrik arızasının kaynağı hakkında net bilgi alamayan yolcular, saatlerce beklemek zorunda kaldı. Bu süreçte, uçağın güvenliğinden endişe eden bazı yolcular, bindikleri uçağı terk etmek istedi.

Özellikle küçük yaşta olan yolculardan biri, korku dolu gözlerle yakınlarına sarılarak "Bu uçakla istemiyorum" diyerek sitem etti. O anlar, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Yolcular, uzun bir bekleyişin ardından başka bir uçağa aktarılarak Elazığ'a güvenli bir şekilde ulaştırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir