Korkuları yenme garantili program! Uçuş korkusu olan THY’ye koşuyor! Kayıtlar başladı

Korkuları yenme garantili program! Uçuş korkusu olan THY’ye koşuyor! Kayıtlar başladı

Türk Hava Yolları son günlerde yaptığı kampanyalar ile adından söz ettiriyor. Uçuş korkusu olan kişilere yönelik başlattığı proje kapsamında fobileri yenme garantili program kayıtları başladı. "Uçuş Korkusunu Yenme Programı"nın yeni dönem kayıtlarını kaçırmayın. İşte THY yeni program detayları…

Yükseklik ve uçuş korkusu olan birçok kişiye yönelik önemli çalışmalara imza atan Türk Hava Yolları, "Uçuş Korkusunu Yenme Programı" kapsamında yeni kayıtlarını başlattı. Program detayları merak edilirken programın hangi tarihler arasında gerçekleştirileceği de merak ediliyor. İşte THY yeni program detayları…

THY'DEN YENİ PROGRAM

Türk Hava Yolları " Uçuş Korkusunu Yenme Programı" kayıtlarını başlattı. Uçuş korkusu olan kişilere yönelik yaptığı program kapsamında detaylar sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı. THY yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Uçuş Korkusunu Yenme Programı" 17-18 Şubat, 2-3 Mart, 11-12 Mayıs, 8-9 Haziran, 27-28 Temmuz, 24-25 Ağustos, 28-29 Eylül, 19-20 Ekim, 23-24 Kasım ve 21-22 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

ucus-korkusu.jpg

THY Havacılık Akademisi'nde düzenlenen ve 2 gün süren programa katılanlar, havacılık alanında pilot, teknik eğitmen ve kabin eğitmeni olan uzman kişilerden uçaklarla ilgili pilotaj ve teknik konularda bilgi alıyor.”

Programda psikolog eşliğinde katılımcıların uçuş korkuları üzerinde değerlendirme gerçekleştirilirken uçuş korkularını yenmek isteyen kişiler önce kabin simülatörü sanal uçuş deneyiminden geçiyor. Ardından belirlenen bir Yurtiçi destinasyonunda THY ekibe eşliğinde gidiş dönüş uçuş yapılmaktadır.

Belirli bir ücret karşılığında düzenlenen programa kayıt yaptırmak isteyenler ise THY Havacılık Akademisi internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN