Ulaştırma Bakanı'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'gelsin tutuklasınlar' sözlerine tepki

Ulaştırma Bakanı'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'gelsin tutuklasınlar' sözlerine tepki

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören Hatay Havalimanı ve İskenderun Limanı'nın partisinin belediye başkanları tarafından onarılmaya başlanıldığını 'gelsin tutuklasınlar' diyerek paylaşan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na "Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz Kılıçdaroğlu'nu kaale almayınız" sözleriyle tepki gösterdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Kapanan Hatay Havalimanı'nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar" paylaşımına, "Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz Kılıçdaroğlu'nu kaale almayınız" yanıtını verdi.

'EKİPLERİMİZ İLK ANDAN İTİBAREN ÇALIŞMALARA BAŞLAMIŞTIR'

Karaismailoğlu, "Hatay Havalimanı'nda ekiplerimiz ilk andan itibaren çalışmalara başlamış, onarıma devam etmektedir. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar moloz toplamak için havalimanına yönlendirilmiştir. Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz Kılıçdaroğlu’nu kaale almayınız" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN