Ümit Özdağ'ın 'dağ' sataşmasına HDP ve Yeşil Sol Parti'den tepki

Ümit Özdağ'ın 'dağ' sataşmasına HDP ve Yeşil Sol Parti'den tepki

Siyasi çıkışlarıyla dikkat çeken Ümit Özdağ'ın Ümraniye'de önüne gittiği Yeşil Sol Parti'nin standında kimseyi göremeyince "Muhtemelen dağa çıktılar" sözlerine HDP ve Yeşil Sol Parti'den tepki geldi. HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç, ''Aday tanıtımındaydık o yüzden sen böyle rahat hareket ettin. Antep’i sana da senin gibi faşistlere de dar edeceğiz'' dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Ümraniye'de esnaf ziyareti yaptı. İlçe meydanındaki gezisi sırasında Yeşil Sol Parti'nin standını görüp önüne giden Özdağ, kimsenin olmadığını görünce “Bütün siyasi partilerin stantlarını geziyoruz şimdi HDP standının önüne geldik ama kimse yok. Muhtemelen dağa çıktılar” deyip yanındaki partililerin gülüşmeleri arasında yoluna devam etti. Partililer o anlara ilişkin videoyu sosyal medyada paylaştı.

HDP VE YEŞİL SOL'DAN TEPKİ

Özdağ'ın bu sataşmasına HDP ve Yeşil Sol Parti'den tepki gecikmedi. HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç, Twitter'dan olaya ilişkin bir haberi alıntılayarak "Merak etme şarlatan herif. Bugün sen de çok iyi biliyorsun ki partimizin aday tanıtımındaydık o yüzden sen böyle çok rahat hareket edebildin. Antep’i sana da senin gibi faşistlere de dar edeceğiz" dedi.

"YANILIYORSUN BAY FAŞİST!"

HDP İstanbul Eş Başkanı Ferhat Encü ise "Yanılıyorsun bay faşist, arkadaşlarımız kuduz aşısı olmak için stanttan ayrılmışlar. Kesin bilgi!" diyerek Özdağ'a tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN