Üsküdar'da sandıkların çoğu açıldı: Sinem Dedetaş, Hilmi Türkmen'in önünde

Üsküdar'da sandıkların çoğu açıldı: Sinem Dedetaş, Hilmi Türkmen'in önünde

AA ve ANKA'nın ilk verilerine göre, uzun yıllardır AK Parti'nin yönettiği Üsküdar'da sandıkların çoğu açılırken, CHP'nin adayı Sinem Dedetaş, AK Parti'nin adayı ve mevcut Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in önüne geçti.

Türkiye'de 61 milyonu aşkın seçmen, yerel seçimler için sandık başına gitti. Ülkenin tamamında oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi ve sayıma geçildi. Anadolu Ajansı ve ANKA Haber Ajansı, verileri açıklamaya başladı. Bazı il ve ilçelerde sürpriz sonuçlar gelirken, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde de dikkat çeken bir yarış sürüyor

AA tarafından açıklanan ve kesin olmayan ilk sonuçlara göre, sandıkların yüzde 83'ünün açıldığı Üsküdar'da CHP'nin adayı Sinem Dedetaş yüzde 49.40, AK Parti'nin adayı Hilmi Türkmen ise yüzde 44.69 oy almış olarak görünüyor.

ANKA'nın kesin olmayan verilerine göre de, Dedetaş yüzde 51.66, Türkmen ise yüzde 43.66 oy oranında ilerliyor.

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN