Uzay filmi değil gerçek! Marmara denizine elini soktu öyle bir ışık çıktı ki… Hemen resmi yetkilileri aradı

Uzay filmi değil gerçek! Marmara denizine elini soktu öyle bir ışık çıktı ki… Hemen resmi yetkilileri aradı

Bursa’da Marmara Denizi kıyılarında elini suya sokan vatandaş öyle bir ışıkla karşılaştı ki… Nadir rastlanan doğa olayı görenleri endişelendirirken, vatandaşlar hemen yetkililere haber vermeyi de ihmal etmedi…

Marmara Denizi’nin Bursa kıyılarında, sularda bulunan fakat mikroskop ile görülebilen planktonun çoğalmasının ardından mavi renkli parlamalar meydana çıktı.

marmara-denizinde-mavi-renkli-parlamalar-2.jpg

Özellikle Mudanya kıyılarında bahar mevsiminde planktonların yoğunlaşmasının ardından gece karanlığında suda yer yer oluşan ışıklı görüntü vatandaşın dikkatinden kaçmadı.

marmara-denizinde-mavi-renkli-parlama.jpg

GECE KARANLIĞINDA BİR ANDA PARLADI

Deniz tabanında özellikle kahverengi birikimlerin olduğu yerlerde, suya temas edilmesi ile mavi ışığın bir anda parladığı görüldü.

marmara-denizinde-mavi-renkli-parlamalar-1.jpg

Nadir görülen bu deniz biyolojisi olayını gören ve endişelenen vatandaşlar hemen yetkilileri ararken, o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetmeyi de ihmal etmediler…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN