Uzman isim “soğuk canavar” diyerek uyardı! Böylesi hiç görülmedi… Bu kış çok başka olacak, tarihler verildi! Herkes önlem alsın

Uzman isim “soğuk canavar” diyerek uyardı! Böylesi hiç görülmedi… Bu kış çok başka olacak, tarihler verildi! Herkes önlem alsın

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medyadan yeni bir bilgilendirme yaptı! Uzman isim resmen “soğuk canavar” diyerek herkesi uyardı. Bu kış daha önce yaşadıklarımıza hiç benzemeyecek. Herkes tedbirini alsa iyi olur, tarihler verildi…

Bu yıl en sıcak yaz aylarından birini yaşadık. Ülke genelinde etkisini gösteren sıcak hava dalgaları kurak ve sıcak günler yaşamamıza neden oldu. İnsanlar sıcak havadan oldukça bunalmışken dört gözle serin havalar beklenmeye başladı. Son günlerde ise yağmurlu havalar etkisini gösterdi. Uzman isim Kerem Ökten ise yeni bir uyarı yaptı. “Soğuk canavar” geliyor.

SOSYAL MEDYADAN VATANDAŞLARI UYARDI

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin uyarılar yapıyor. Bu kez de beklenen kışa ilişkin yeni uyarılarda bulunan Ökten, beklenen soğuk hava dalgasını “soğuk canavar” olarak adlandırdı. Ökten özellikle de o ayı işaret etti. Herke önlemini alsa iyi olur.

3-001.jpg

OCAK VE ŞUBAT AYINA DİKKAT

Sosyal medya hesabından soğuk havalara ilişkin yeni bir bilgilendirme yapan Ökten, ülkemiz için Ocak ve Şubat ayının çok önemli olduğunu duyurdu. Ökten, paylaşımında şunlara yer verdi:

“Avrupa modeli Türkiye için Ocak ve Şubat aylarına soğuk ve yağışlı havalar vermiş. Özellikle Şubat ayına Sibirya'dan gelen bir soğuk canavar vermiş. Heyecanlı bir Kış bizi bekliyor...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN