Uzman isimden Türkiye'ye 30 Haziran uyarısı! Bu tarihe kadar kimse plan yapmasın

Uzman isimden Türkiye'ye 30 Haziran uyarısı! Bu tarihe kadar kimse plan yapmasın

Haziran ayına girmemize karşın hava sıcaklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi, bu ayda tatil planları yapanları mutsuz etti. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Türkiye geneli için 30 Haziran uyarısında bulundu. Peki, havalar ne zaman ısınacak? İşte, Kerem Ökten hava durumu yorumları...

Küresel ısınma nedeniyle mevsimlerde kayma yaşanıyor. Mayıs ve haziran ayları, mart ve nisan ayı gibi serin geçerken, eylül ayı da ağustos ayı gibi sıcak geçiyor.

Ülkemizde hava sıcaklıklarının ne zaman artacağı merak konusu oldu. Bir yandan tatil planı yapan vatandaşlar, diğer yandan da ülkedeki iklim durumu için endişe ediyor.

HAVALAR NE ZAMAN ISINACAK?

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Türkiye'de 30 Haziran 2023 tarihine kadar etkisini gösterecek serin hava hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:

"Haziran ayı böyle yağışlı ve serin geçecek. Temmuz ayı ise yaz gibi yaz olacak. Yıllık iznimi Temmuza ayırdım. 2 Temmuz'da Erdek. Ağustos ise sıkıntı. Belirsiz. Eylül ayı görünen o ki bol yağışlı. Temmuz ayına yıllık izinlerinizi yazın..."

kerem-okten-hava-durumu-yorumu.jpg

kerem-okten-hava-durumu-twitter.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN