Vahşi cinayet zanlısından kan donduran cinsel istismar itirafı: Hayatımı mahvetti...

Vahşi cinayet zanlısından kan donduran cinsel istismar itirafı: Hayatımı mahvetti...

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde A.G.'yi (78), kafasına 7 kez keserle vurarak öldüren 28 yaşındaki F.C. cinayet sebebini itiraf etti. A.G.'nin küçükken kendisini istismar ettiğini söyleyen sanık 'Benim hayatımı mahvetti. Benim 10 yaşımdan bu yana hayatımı mahveden bu adamdan neler çektiğimi bir ben bir Allah biliyor'' dedi. Zanlı, A.G.'nin eylemlerinden ailesinin de haber olduğunu ve bu sebeple görüşmediklerini iddia etti.

Olay, 5 Temmuz 2022'de Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki bir köyde meydana geldi. Almanya'dan iznini geçirmek için köyüne gelen E.P., evde dedesi A.G.’yi hareketsiz bulunca sağlık ve eminyet ekiplerine ihbarda bulundu. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin F.C. olduğunu, ayağında evden aldığı ayakkabının bulunduğunu ve kendi ayakkabılarını da evde bıraktığını tespit ederek kendisini tutukladı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı hazırladığı iddianamede zanlı hakkında ‘Canavarca hisle eziyet çektirerek tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis 'Hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal ve mala zarar verme’ suçlarından ise 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İlk kez hakim karşısına çıkan F.C.’nin avukatı, müvekkilinin 10-12 yaşlarındayken A.G. tarafından istismara uğradığı için cinayeti işlediğini söyledi.

'PARA İÇİN YAPMADIM'

Önceki ifadelerinde O.K.'nin kendisini azmettirdiğini söyleyen zanlı ailesinin gerçeği bilmesinden korktuğu için yalan söylediği öne sürdü ve "Ben ailemin maktulün beni taciz ettiğini öğrenmesinden korktum. Daha önceki ifadelerimde bu işi para için yapmış olduğumu söylemiştim. Ancak bu işi para için yapmadım. Para için yapsam şu anki ekonomik koşullarda önemli bir para olan bin 700 euro parayı alırdım." dedi.

'BENİM HAYATIMI MAHFETTİ'

Zanlının "Benim hayatımı mahvetti. 10 yaşımdan bu yana hayatımı mahveden bu adamdan neler çektiğimi bir ben bir Allah biliyor” ifadeleri kan dondurdu

'BENİ BIRAK, BEN BÜYÜDÜM

Küçükken uğradığı istismarı anlatan sanık, olay günü köye gittiğinde A.G.’nin kendisini eve davet ettiğini söyleyerek "Beraber eve girdik karnımın aç olup olmadığını sordu. Ben gitmek istiyorum dedim. Benden üstümü çıkarmamı istedi. Oradaki keserle başına vurdum. Uyuşturucu madde etkisi altındaydım kaç kere vurduğumu hatırlamıyorum. Ev kapısı kitli olduğu için yere düşen anahtarı aldım. Telefonu alma sebebim ambulansı aramaktı telefonu açamadığım için ambulansı arayamadım” dedi.

Tutuksuz sanık O.K. ise suçlamaların tamamını reddederek, olayla ilgisi olmadığını söyledi.

‘EŞİ VE ÇOCUKLARI KENDİSİYLE İLİŞKİYİ KESMİŞLER'

’Öldürülen A.G.’nin çocuklara yönelik eylemleri olduğunu öne süren F.C.’ın avukatı, “Maktulün eşi ve çocukları kendisiyle ilişkiyi kesmişler. Sebebi ise küçük yaştaki çocuklara istismarda bulunmasıdır" dedi. Duruşma ileri bir tarihe ertelenirken F.C.’ın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN