Vahşi doğadan kaçıp şehre indi! Görenler dehşete düştü… Resmen sokakta başıboş dolanıyor

Vahşi doğadan kaçıp şehre indi! Görenler dehşete düştü… Resmen sokakta başıboş dolanıyor

Görenlerin dehşete düştüğü görüntüler o yerden geldi! Kafesinden kaçan yırtıcı hayvan vatandaşları paniğe sürükledi. Sokaklarda başıboş gezerken bir anne ve oğul neye uğradıklarını şaşırdılar. Resmen vahşi doğadan kaçıp şehre indi…

Akşam saatlerinde bir anne ve oğulun karşısına çıkan vahşi hayvan herkesi dehşete düşürdü. Sokakta başıboş dolanırken görüntülenen o hayvan vatandaşların panik olmasına neden oldu. Kafesinden kaçıp şehre inince ortalık birbirine girdi. Görenler neye uğradıklarını şaşırdılar…

YIRTICI HAYVAN KAFESİNDEN KAÇTI

Olay, Nova Scotia’da meydana geldi. Rachel Smith adlı bir kadın araba ile mahallede giderken orta boyda bir köpek kadar büyük olan vahşi kedi ile karşılaştı. Yanında oğlu da olan Smith, ne yapacağını şaşırdı. Vahşi kedi ile göz göze gelen kadın bir an dehşete kapıldı.

vahsi.jpg

HEMEN YETKİLİLERİ ARADI

Smith, oğluyla bir anda karşılarına çıkan vahşi kedinin başka bir evcil kedi ile karşı karşıya geldiklerini anlattı. İki kedinin de birbirlerine saldırmalarından korktuklarını dile getirdi.

Smith, o anlara ilişkin olarak, "Ev kedisi için gerçekten endişeleniyordum ama aynı zamanda egzotik kedi için de endişelenmeye başlamıştım" dedi.

vahsi2.jpg

Genç kadın, hemen yetkililere haber verdiğini ifade ederek, ertesi gün vahşi kedinin hayvan kontrol memurları ve hayvan kurtarma gönüllüleri tarafından yakalandığı bilgisini de aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN