Van'dan acı haber! 10 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

Van'dan acı haber! 10 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

Havaların ısınmasıyla vatandaşlar yüzme bilsin ya da bilmesin, serinlemek için önlem almadan göl ve denizlere girmeye devam ediyor. Serinlemek için Van Gölü’ne giren 10 yaşındaki F.Ç. boğularak hayatını kaybetti.

Serinlemek için Van Gölü’ne giren F.Ç. dakikalar içinde suda kayboldu. Çevredekiler ekiplere haber verdi. Çevrede bulunan bir vatandaş suya girerek çocuğu gölden çıkardı.

Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde F.Ç.’nin hayatını kaybettiği belirtildi.

F.Ç.’nin otopsisi yapılmak üzere Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne götürüldü. Olayı öğrenen F.Ç.’nin ailesi hastaneye akın ederek sinir krizi geçirdi.

Öte yandan, uzmanlar yüzme bilmeyenlerin önlem almadan derinlere gitmemesi konusunda sık sık uyarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN