Veyis Ateş'in ses kaydı ile ilgili yeni iddia: Bomba bir isim geçiyor

Veyis Ateş'in ses kaydı ile ilgili yeni iddia: Bomba bir isim geçiyor

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, Sezgin Baran Korkmaz ile Veyis Ateş arasındaki görüşmeyi hatırlatarak yeni bir iddia ortaya attı. Öztürk, 12 dakikalık ses kaydında başka bir kişinin daha olduğunu belirterek "İsmi geçen bomba bir isim" diye yazdı.

Sedat Peker'in videoları ile adı gündeme gelen firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz ile gazeteci Veyis Ateş'in 12 dakikalık ses kaydı ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, 'O ses kaydında bomba isim var' başlıklı bugünkü yazısında, Sezgin Baran Korkmaz ile Habertürk sunucusu Veyis Ateş arasında geçen görüşmenin detaylarını paylaştı.

Ses kaydında başka isimlerin de olduğunu belirten Öztürk "O da konuşmanın sonuna doğru patlıyor. Çünkü, ismi geçen bomba bir isim… O kişinin para olayının içinde olup olmadığını tabii ki biz bilemeyiz" diye yazdı.

"ŞÖMİNEDE TELEFON YAKILMASI İDDİASI VAR"

Öztürk, yazısında şunları kaydetti: "Dosyada gizlilik olmasına rağmen, içeriğinde olduğu öne sürülen bazı bilgileri basına servis edenlerin de para isteyen lobinin içinde olduğu akla geliyor. Şöminede telefon yakılması iddiası var. Peki bunlar dosyada var mı? Gerçek olmayan bilgiler basına servis ediliyorsa, "Lobi", "Klik" denilen kişiler de bunun parçası demektir. 14 kişinin gözaltına alındığı operasyonda bir kişi tutuklanmıştı.

"VEYİS ATEŞ O PARAYI DOĞRUDAN KENDİSİNE İSTEMİYOR"

Başı derde giren bir dostuna, gerçeklerin ortaya çıkması için yardımcı olunabilir. Bu insani bir olaydır. Ama işin içine para giriyorsa durum değişir. Belki aynı durumla karşılaşan başka iş insanlarından da bu yolla para istenmiştir. Sezgin Baran Korkmaz, kendisinden para istenmesine "Hayır" dediği için o ses kaydını ortaya çıkardığı belirtiliyor.

Konuşmaya göre Veyis Ateş, o parayı doğrudan kendisine istemiyor. Bu olayın arkasında "iş bağlayan", "İş çözenler" olduğu anlaşılıyor. Bu durumda, Veyis Ateş de o kişileri tanıyor demektir. Bu gözden kaçırılmamalı."

NE OLMUŞTU?

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, 15 Haziran'da firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'ın kendisinden 10 milyon euro istediğini belirttiği Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş ile aralarında geçen konuşmanın kaydını yazmıştı.

Ses kaydını dinledikten sonra derhal Habertürk yönetimini aradığını belirten Yılman "Kendileri ile duyduklarımı bire bir paylaştım. Ama yine de dayanamayıp üstü örtülü olsa da 10 milyon euro şantajı ima eden bir tweet attım. Ki o tweet'im de çok yerde haberleştirildi!" diye yazmıştı.

Yılman, şunları kaydetmişti: "Bu arada Sezgin Baran Korkmaz, Altaylı'ya bu kaydı bana dinlettiğini söylemiş ama herkes bilmeli ki dinleyen sadece ben değilim. Ben de benden önce dinleyen iki kişiden duymuştum zaten bu rezaleti."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN