Whatsapp’ta bu kurala uymayanların başı derde girecek! Whatsapp denetimleri sıkılaştırdı

Whatsapp’ta bu kurala uymayanların başı derde girecek! Whatsapp denetimleri sıkılaştırdı

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, milyonlarca kullanıcıya uyardı. Bu kurala uymayanların başı fena halde yanacak. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Dünya genelinde en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir uyarı yayınladı. Her gün farklı bir konu ile gündemde yer alan uygulama bu kez kullanıcılarını önceden uyardı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

KULLANICILARI TEK TEK UYARDI


Her gün yeni bir karar ile gündemde yer alan WhatsApp yeni kararını açıkladı. Daha önceden almış olduğu bir kararın kalıcı süreyle uygulanacağını belirten WhatsApp firma ve şirketler için önemli açıklamalarda bulundu. 7 Aralık 2022 tarihinden itibaren geçerli olan kararın devam edeceği belirtilirken uymayan firma ve kişiler içinde yaptırım uygulanacağının altı çizildi.

whatsapp-ozellikleri.jpg
BU KURALA UYMAYAN HAPSE BİLE GİREBİLİR


Toplu mesaj özelliği kapsamında alınan yeni karar firma ve kişileri yakından ilgilendiriyor. Özel hayatın gizliliği kapsamında yeni adımlar atıldı. Mahremiyeti zedeleyen, cinsel ve rahatsız edici mesajlar gönderen kişiler için ciddi yaptırımlar uygulanacak. Şartların sağlanmaması durumunda ise açılan dava kapsamında hapis cezası bile verilebiliyor. Alınan karar toplu grup mesajları için geçerli olurken kurallara uyan kişiler için herhangi bir yaptırım uygulaması olmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN