Yağ alacaklar elini çabuk tutsun! 1 Litre ayçiçek yağı 39 TL'ye kadar düştü, cüzdanını alan o markete koşacak

Yağ alacaklar elini çabuk tutsun! 1 Litre ayçiçek yağı 39 TL'ye kadar düştü, cüzdanını alan o markete koşacak

Mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemelerinden biri olan sıvıyağlar uzun zamandan berri gündemdeki yerini koruyor. Vatandaş ise marketleri takip edip ucuz ayçiçek yağını alma peşinde. O markette ise 1 Litre ayçiçek yağı 39 TL'ye kadar düştü

Rusya ve Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte bu durumdan oldukça etkilenen mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemesi olan sıvıyağ olmuştu. Vatandaşlar ise ihtiyacı olan sıvıyağı market market gezip en uyguna alma derdinde. Marketlere akın eden vatandaşlar ise sıvı yağ stoklarını eritmişti. Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen sıvı yağlarla ilgili flaş gelişme yaşandı.

YAĞ ALACAKLAR ELİNİ ÇABUK TUTSUN! 1 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI 39 TL'YE KADAR DÜŞTÜ, CÜZDANINI ALAN O MARKETE KOŞACAK

ekran-resmi-2024-02-06-15-bvcy.webp

Ülkemizdeki büyük zincir marketlerden biri olan Migros, Abalı 1 litre ayçiçek yağını 64.90 TL yerine 39.90 TL'den satışa sunduğu duyurdu. İndirimli fiyattan yararlanmak isteyenler ise soluğu Migros' ta aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN