Yamyam pitonu görünce tir tir titreyeceksiniz! Hemcinsini dakikalar içinde yedi... Asıl felaket şimdi geliyor!

Yamyam pitonu görünce tir tir titreyeceksiniz! Hemcinsini dakikalar içinde yedi... Asıl felaket şimdi geliyor!

Dünyanın farklı yerlerinden yılan vakaları gelmeye devam ediyor. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler o ülkede kırmızı alarma neden oldu. Yamyam pitonu görünce tir tir titreyeceksiniz! Hemcinsini tam 15 dakikada yedi. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Asıl felaket şimdi başlıyor!

Havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan yılanlar bu sefer kış hazırlığına başladı. Aç karınlarını doyurmak için avlanmaya başlayan bir piton herkesi şoke etti. Avustralya'nın Kuzey Queensland bölgesinde çekilen görüntüler tüyleri diken diken etti. Yamyam pitonu görünce tir tir titreyeceksiniz! Hemcinsini dakikalar içinde yedi. Uzmanlar son dakika olarak uyardı, asıl felaket o tarihten sonra başlıyor.

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Avustralya'nın Kuzey Queensland bölgesinde çekilen görüntüler tüyleri diken diken etti.

YAMYAM PİTONU GÖRÜNCE AYAKLARI YERDEN KESİLDİ

Avustralya Yaban Hayatı Koruma Kurumu müdürlük yapan Nick Stock, gördüğü manzara karşısında küçük dilini yuttu. Bir kara başlı yılanın bir başka kara başlı yılanı canlı canlı yediğini gören Stock, o anları hemen cep telefonun kamerasıyla kayda aldı. Kendisinden daha küçük olan bir başka yılanı yiyen bu sürüngenin daha önce doğu kahverengi yılanı ve sarı benekli monitör yılanı yediği görülmüştü. Ancak kendi cinsinden bir başka kara başlı piton yediğine ilk kez şahit olundu.

jhjjh-9.jpg

15 DAKİKA İÇİNDE HEMCİNSİNİ YEDİ

O anları heyecanla anlatan Stock, "Hemcinsini sıkıştırıp yiyip yuvasına dönmesi sadece 15 dakika sürdü. Ben de o anları görüntüledim" dedi. Kara başlı pitonlar özellikle kıtlık yaşanan dönemlerde hayatta kalmak için yamyamlık davranışı gösterebiliyor.

gfgfgf-2023-10-19t140921-576.jpg

UZMANLAR SON DAKİKA OLARAK UYARDI: ASIL FELAKET ŞİMDİ BAŞLIYOR!

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. İklim krizi ile birlikte bu tarz görüntülerinin daha da artabileceğini ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN