Yapı Kredi emeklinin ayağını yerden kesecek! Emekli promosyonlarında zirve rakamlar... Mart ayı güncel promosyon ödemesi!

Yapı Kredi emeklinin ayağını yerden kesecek! Emekli promosyonlarında zirve rakamlar... Mart ayı güncel promosyon ödemesi!

Emekli promosyonları 2023 yılının mart ayı ile birlikte güncellenmeye devam ediyor. Sürekli olarak güncellenen emekli promosyonu ve promosyon kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Yapı Kredi tarafından yapılan açıklama ile birlikte promosyon ödemeleri güncellendi. EYT düzenlemesiyle birlikte hız kazanan emekli promosyon rekabetinde son nokta koyuldu. İşte mart ayı Yapı Kredi güncel emekli promosyonu...

EMEKLİLERE PROMOSYON MÜJDESİ

Emekli vatandaşların yakından takip ettiği emekli promosyonları yeniden güncellendi. Emekli promosyon rakamlarına dair rekabet bankalar arasında tüm hızıyla devam ediyor. Uzun süredir devam eden yarış EYT düzenlemesi ile birlikte yeniden hız kazandı.

2022 senesi ile birlikte yakın takibe alınan emekli promosyonları arama motorlarında en çok araştırılan konulardan birisi olarak dikkat çekiyor. EYT düzenlemesi ile birlikte bankalar milyonlarca müşteriyi kendisine çekebilmek adına güncelleme ve kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Fazla müşteri elde etmek isteyen bankalar yüksek rakamlar ve cazip kampanyalar ile birlikte müşteri kazanma yolunda ilerliyor.

EYT düzenlemesinin kabulü ile birlikte ilk etapta 2 milyon 250 bin vatandaş emeklilikten faydalanacak. EYT'den faydalanacak vatandaşları ise bankasına çekmek için çalışmalar devam ediyor. Asgari ücret açıklamasının üzerine artışların devam ettiği emekli promosyonunda Yapı Kredi Bankası son noktayı koydu.

1-013.jpg

YAPI KREDİ GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

Yapı Kredi tarafından duyurulan güncel promosyon ödemeleri ile birlikte emekli vatandaşları merak sardı. Maaş aralığına göre verilen emekli promosyonlarında 8 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon verilecek. Maaş aralığına göre verilen promosyon ödemeleri şu şekilde;

  • Aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL promosyon,
  • 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL promosyon,
  • 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL promosyon,
  • 10.000 TL’nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenir.

0x0-emekliye-2500-tl-promosyon-hangi-banka-ne-kadar-promosyon-verecek-iste-2020-emekli-promosyon-ucretleri-1581266918272.jpg

EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Emekli promosyonlardan faydalanabilmek için bazı şartları yerine getirilmesi gerekir. Şartların yerine gelmesi için Yapı Kredi bankası ile 3 yıl boyunca taahhüt imzalayarak aynı bankadan maaş almanız gerekecektir. Bu durumda promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN