Yarın kesin ve net geliyor. Türkiye'de çarşambaya kadar iki gün misafir, artık dışarı adım atılmaz

Yarın kesin ve net geliyor. Türkiye'de çarşambaya kadar iki gün misafir, artık dışarı adım atılmaz

Bayram öncesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden uyarı geldi. Uyarı kapsamında kuvvetli yağış Türkiye’de çarşambaya kadar iki gün misafir olacak. İşte, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen o uyarı…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son açıklamada o illerimize 2 günlük uyarı verdi. Bu kapsamda yarın sabah saatlerinde başlayan yağış, Çarşamba öğle saatlerine kadar etkili olacak.

O İLLERE BAYRAM YAĞMURU GELİYOR

Meteorolojinin yaptığı açıklama kapsamında, yarın sabah saatleri itibari ile Hatay, Adana’nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman’da kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

meteoroloji-yagis-uyarisi.jpg

Sağanak yağışın, yarı öğle saatleri sonrasında Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Van’ın güney ve doğusuyla Hakkari bölgesinde aralıklı ve yerel olacağı tahmin ediliyor.

Genellikle gece saatleri sonrasında etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışın, Şırnak ile Hakkari’de Çarşamba günü öğle saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN