Yaşananlar film sahnesini aratmadı: Cezaevinden izinli çıkıp ablasını bıçakla rehin aldı

Yaşananlar film sahnesini aratmadı: Cezaevinden izinli çıkıp ablasını bıçakla rehin aldı

Bursa'da yaşananlar film sahnelerini aratmadı. Cezaevinden izinli çıkan Mesut A., ablasını bıçakla rehin aldı. Ablası bir anlık dalgınlığından yararlanıp elinden kaçınca Mesut A. teslim olmak zorunda kaldı. Abla tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken kardeşi gözaltına alındı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Mollaarap Mahallesinde saat 14.30 sıralarında Uşak Kapalı Cezaevi'nden izin alarak ailesinin yanına gelen Mesut A. bilinmeyen bir nedenle ablası Nuray A.'yi evinin balkonunda bıçakla rehin aldı.

8929474.jpg

DALGINLIĞINDAN FAYDALANIP KURTULDU

Ailenin ihbarı üzerine olay yerinde polis, itfaiye ve sağlık ekipleri intikal etti. Polis ekipleri, Mesut A.'yı uzun süre ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı.

8929480.jpg

Bir ara ablasıyla beraber içeri giren Mesut A. balkonun kapısını kilitledi. Bu esnada kardeşinin bir anlık dalgınlığından faydalanan Nuray A. Mesut A.'nın elinden kurtulup koşarak dışarı kaçtı.

8929476.jpg

TESLİM OLDU

Bıçakla ablasının peşinden çıkan Mesut A. polisle karşı karşıya gelince teslim olmak zorunda kaldı.

8929477.jpg

Nuray A., sağlık görevlilerinin kontrolünün ardından tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken, Mesut A. ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN