Yavaş, yarın Akşener'i ziyaret edecek

Yavaş, yarın Akşener'i ziyaret edecek

ABB Başkanı Yavaş, yarın 16.00'da İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’i ziyaret edecek. Görüşmede yerel seçimlerin ele alınacağı iddia edildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yarın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret edecek.

İYİ Parti, Genel İdare Kurulu'nda alınan kararla yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla gireceğini açıklamıştı. CHP'de ise Genel Başkan değişiminden sonra Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e partiler arası iş birliği olabileceği yönünde çağrıda bulunmuştu.

İLK TEMAS YARIN

Sözcü'den Serap Belovacıklı'nın haberine göre CHP ve İYİ Parti arasında ilk temas yarın kurulacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi’nde saat 16.00'da Akşener'i ziyaret edecek. Görüşmenin gündemi yerel seçimlerde işbirliği olacak.

Akşener açıklamalarında “Hür ve müstakil olarak seçime gireceğiz” vurgusunu sık sık yapsa da Büyükşehirlerde bulunan ilçelerde işbirliği olabileceği konuşuluyor. CHP'li kurmaylar İYİ Parti'nin henüz İstanbul ve Ankara'da aday çıkarmamış olmasını da ‘işbirliği kapıları henüz kapanmadı' olarak yorumluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN