Yazıcıoğlu'nun oğlu koruma polisinin esrarengiz ölümü için konuştu

Yazıcıoğlu'nun oğlu koruma polisinin esrarengiz ölümü için konuştu

Bir hafta sonra görülecek davada tanık olarak dinlenecek olan BBP lideri Yazıcıoğlu'nun koruma polisi Erol Yıldız'ınşüpheli ölümüne ilişkin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'ndan açıklama geldi. Furkan Yazıcıoğlu,Erol Yıldız'ın ölümüyle ilgili süreci yakından takip ettiklerini belirterek, "Şu aşama itibarıyla şüpheli bir durum görünmüyor ama savcılık soruşturmasının tamamlanmasını bekliyoruz" sözlerini kaydetti.

Bir dönem Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan ve 23 Mayıs'ta Kahramanmaraş'ta Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili 19 kişinin yargılandığı davada tanıklık yapacak olan polis memuru Erol Yıldız, dün, Ankara'da, iterek çalıştırmak istediği otomobilin altında kalıp hayatını kaybetti.

YAZICIOĞLU'NUN OĞLUNDAN AÇIKLAMA

Erol Yıldız'ın ölümüne ilişkin soruşturma devam ederken, Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'ndan açıklama geldi. Furkan Yazıcıoğlu, kendisinin de tanıdığı Erol Yıldız'ın yıllarca babasına yakın korumalık yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

"Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Olayı duyunca çok üzüldüm. 5-6 sene babamın yakın korumalığını yapmıştı ve o nedenle çocukluğum onlarla geçmişti. 23 Mayıs'ta görülecek davadaki bir şüphelinin soruşturma aşamasında verdiği ve iddianameye de giren bazı iddialar üzerine Erol Ağabeyin tanıklığı istenmişti. Erol Ağabeyin vefatıyla ilgili şu aşama itibarıyla şüpheli bir durum görünmüyor ama savcılık soruşturmasının tamamlanmasını bekliyoruz. Süreci takip ediyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN