Yıktıkları binanın videosunu paylaşıp, duyurdu: Üsküdar'da kaçak yapıya geçit yok

Ekrem İmamoğlu, Üsküdar sahilde yıllardır göz yumulan kaçak kafelerden birinin daha İBB ekipleri tarafından yıkıldığını duyurdu. Üsküdar'da kaçak yapılara geçit olmadığını vurgulayan İmamoğlu, "Salacak Sahilde, tarihi Şemsi Paşa Cami’nin çevresini işgallerden arındırıp meydan ve yeşil alan olarak kullanıma açmak için çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kaçak yapılar ile mücadelesine son sürat devam ediyor. Üsküdar Salacak'taki kaçak kafelerden birinin daha yıkımının gerçekleştiğini duyurdu.

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Üsküdar'da kaçak yapılara geçit yok.

Salacak Sahilde, tarihi Şemsi Paşa Cami’nin çevresini işgallerden arındırıp meydan ve yeşil alan olarak kullanıma açmak için çalışmalarımız sürüyor. Hukuki süreç sonucunda bu sabah ekiplerimiz bir kaçak kafenin daha yıkımını gerçekleştirdi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN