Yılanla kedinin dev savaşına şahit olun! Galip taraf ise... Görünce ağınız açık kalacak!

Yılanla kedinin dev savaşına şahit olun! Galip taraf ise... Görünce ağınız açık kalacak!

Soğuk hava dalgasıyla yılanların toprak altına girmesi bekleniyordu ancak o ilimizden gelen görüntüler şoke etti. Yolun ortasında dev yılanla çarpışan kedi, korkusuz avıyla fare gibi oynadı. Dev savaşın galibi ise... Görenlerin ağzı açık kaldı.

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Yazın herkese korku yaşatan yılanların havaların soğumasıyla toprak altına girmesi bekleniyordu. Gelen görüntüler ise şoke etti. Sokak ortasında dev yılanla fare gibi oynadı. Kedinin cesareti görenleri şaşkına çevirdi. Galip gelen tarafı görünce şok olacaksınız. İşte kedi ile yılanın acımasız savaşı...

YILANLA KEDİNİN DEV SAVAŞI ŞOKE ETTİ

Elazığ'ın Keban ilçesinde yaşanan olay görenleri şaşkına çevirdi. Sabah işe gitmek isteyen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında gözlerine inanamadı. Yolun ortasında yılan ile kedinin amansız savaşına şahit oldular Yılanla fare gibi oynayan kedinin hamleleri görenleri heyecanlandırdı.

yilanla-kedinin-dev-savasina-sahit-olun-galip-taraf-ise-gorunce-aginiz-acik-kalacak-1.jpg

TEK HAMLEDE MİDEYE İNDİRDİ

Korkusuz avıyla daha fazla süre tanımayan kedi, yılanı midesine indirdi. O anlar ise yoldan geçen meraklı vatandaşlar tarafından cep telefonun kamerasıyla kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN