Gram altında 2 bin 765 lira için tarih verdi! Hatice Kolçak duyurdu... Dolar altın piyasasını sarsacak

Gram altında 2 bin 765 lira için tarih verdi! Hatice Kolçak duyurdu... Dolar altın piyasasını sarsacak

Hafta başında düşüşler yaşayan altın fiyatları tekrardan yükselişe geçti. Özellikle ons altın fiyatlarındaki sert düşüş sonrası toparlanmaya geçen gram altın 1.777 TL'den işlem görmekte. Çeyrek altın fiyatı ise 2.926 liraya kadar yükseldi. Yatırımcılar 'Alton fiyatları yükselecek mi? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan gram altın için kritik tahmin geldi. Gram altın 2 bin 765 lira olacak deyip tarih verdi. Elinde altın olanlar dikkat!

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta başında yaşanan sert düşüşler sonrası toparlanma sürecine giren altın fiyatları merak konusu oldu. Gram ve çeyrek altın fiyatları sorgulanmaya devam ederken ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan kritik uyarılar peş peşe geldi. Gram altın için korkulan rakam. Elinde altın olanlar dikkat! Hatice Kolçak 'Gram altın 2 bin 765 lira olacak' dedi ve tarih verdi. Bu tarihten önce alan yaşadı! İşte 11 Kasım 2023 güncel altın fiyatları...

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 11 KASIM 2023

GRAM ALTIN FİYATI

  • ALIŞ: 1.777 TL
  • SATIŞ: 1.777 TL

ÇEYREK ALTIN FİYATI

  • ALIŞ: 2.971 TL
  • SATIŞ: 3.010 TL

YARIM ALTIN FİYATI

  • ALIŞ: 5.961 TL
  • SATIŞ: 6.020 TL

gram-altinda-2-bin-765-lira-icin-tarih-verdi-hatice-kolcak-duyurdu-dolar-altin-piyasasini-sarsacak-2.jpg

TAM ALTIN FİYATI

  • ALIŞ: 11.886 TL
  • SATIŞ: 11.991 TL

CUMHURİYET ALTIN FİYATI

  • ALIŞ: 12.208 TL
  • SATIŞ: 12.392 TL

HATİCE KOLÇAK O SEVİYEYİ İŞARET ETTİ VE TARİH VERDİ

Altın ve dolar kuru ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Hatice Kolçak, Türkiye'nin Orta Vadeli Program (OVP) verilerine dayanarak, gram altının 2 bin 500 TL seviyesini aşabileceğini öne sürdü. Türkiye'de yaşanan olaylar ile birlikte ekonominin yeniden şekilleneceğini ifade eden Kolçak, doların gelecek yıl 36,80 TL'ye ulaşması durumunda, gram altının 2 bin 765 TL'ye kadar çıkabileceğini öngördü.

gram-altinda-2-bin-765-lira-icin-tarih-verdi-hatice-kolcak-duyurdu-dolar-altin-piyasasini-sarsacak-1.jpg

Ayrıca, dünya altın piyasasında önemli bir rol oynayan ons fiyatının da gram altın fiyatlarını belirlediğini hatırlatan Kolçak, ons fiyatının 2 bin doları aşması halinde gram altının 3 bin TL'yi geçebileceği konusunda uyarıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN