'Yılın İnovatif Takviye Edici Gıda Markası’ ödülü Aria Propolis'e gitti

'Yılın İnovatif Takviye Edici Gıda Markası’ ödülü Aria Propolis'e gitti

Strong Medya tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Aria Propolis 'Yılın İnovatif Takviye Edici Gıda Markası' ödülünü kazandı. Ürettikleri ürün hakkında bilgi veren Aria Propolis Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yaşar, "Kafkas arı ırkını dünyaya tanıtıyoruz" dedi.

Alanlarında uzman jüri üyelerinin üç aşamalı değerlendirmesi ile belirlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri düzenlenen tören ile sahiplerini buldu.

Dünyanın en önemli 5 arı ırkından biri olan Kafkas Arı ırkının Artvin vadilerinde ürettiği propolisi, damla formuna getirerek çocuklara özel ambalaj ile piyasaya süren şirket, Takviye edici gıda kategorisinde çocuklara özel içerikle propolis üreten firma olması sebebiyle inovasyon ödülüne layık görüldü.

yeni-proje-2-002.jpg

Ürettikleri ürün hakkında bilgi veren Aria Propolis Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yaşar, “Artvin’in üç bine yakın bitki çeşitliliğine sahip eşsiz vadilerinden elde edilen propolisi ve bu propolisi toplayan Kafkas arı ırkını dünyaya tanıtıyoruz. Çıktığımız bu zorlu yolda gücümüzü kurumsal ilkemiz olan Üretici - Değer - Paylaşım yapısına uygun olarak Artvin bölgesindeki sözleşmeli arıcılarımızdan ve Aria Propolis damla kullanıcılarından gelen muhteşem yorumlar alıyoruz” dedi.

yeni-proje-3.jpg

Verilen bilgiye göre şirket, Kafkas Arısı Propolisi’nin dünyaya tanıtımı için yoğun faaliyetler yürütüyor.

Bu alanda çalışmalar yapan Artvin Çoruh Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ve ARIA Propolis arasında iş birliği devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN