Yıllarca dizilerde filmlerde gördük… Zombi keşfi yapıldı! Yıllardır derinliklerde uyuyorlar

Yıllarca dizilerde filmlerde gördük… Zombi keşfi yapıldı! Yıllardır derinliklerde uyuyorlar

Yıllardır dizilerde ve filmlerde gördüğümüz zombiler gerçeğe mi dönüyor? Bilim insanları öyle bir gerçekliği açıkladı ki duyanların tüyleri diken diken oldu. Uzmanlar açıkladı: “Zombi ekosistemi keşfedildi” İşte tüm detaylar…

Bilim dünyası şaşırtan bir keşfe imza attı. Derin karbon gözlemevi araştırmaları programı dahilinde derin yaşamı incelemek için kolları sıvayan bilim insanları. Dünyada yer altında neler var? sorusunun yanıtını bulmak için ince ince kazmaya başlayan bilim insanları ilgi çekici bir bakteri grubunu keşfetti. İşte tüm detaylar…

ZOMBİ KEŞFİ YAPILDI

Dünyanın derinliklerine inen bilim insanları ilginç detayları da gün yüzüne çıkardı. Büyük miktarda Karbonun yanı sıra zor yaşayan zombi bakterileri keşfinde yapılırken ilginç detayda tüm insanlığı şoka uğrattı. Ekip tarafından yapılan çalışmalarda ortaya çıkan bulgular Amerikan Jeofizik Birliği’nin 2018 yılında yapılan toplantısında paylaşılmıştı.

zombi.jpg

Deniz tabanın 2,5 ile 5 kilometre arasında sondaj yapılarak çeşitli kıtalardan ve denizlerden örnekler alındığı belirtildi. Uzmanlar, “kıtasal madenlerden ve 5 km'den daha derin sondajlardan alınan mikroplardan” kullanarak dünya yüzeyinin alt kısmında bulunan biyosfer modellerini oluşturmayı başardı. Bu biyosferin ise toplam alanın 2 ila 2,3 milyar kilometreküp arasında olduğu düşünülüyor.

zombi-virusu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN