Yine göçlere dikkat çekti: Öteleme lüksümüz yok

Yine göçlere dikkat çekti: Öteleme lüksümüz yok

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Afganistan ve göçmenler konusunda sosyal medyadan mesajlar verdi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve Bahçeli'ye yüklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya üzerinden geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu Afganlı göçmenler hakkındaki görüşlerini paylaşmaya devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, yeni paylaşımında ülkeye giriş yapan çok sayıda Afganistan göçmene dikkat çekerken "Sevgili Halkım, Selden mağdur olan insanlarımızın yanında olabilmek için belediye başkanlarımızla birlikte bölgedeydik. Maalesef ülkece canımızın derdine düştüğümüz bu günlerde, bir de önümüzde Afganistan ve olası göçler konusu var; ve bunu başka bir zamana öteleme lüksümüz yok!" dedi.

"EN MİLLİYETÇİ BENİM' DİYE GEÇİNİYOR"

Cumburbaşkanı Erdoğan'ın göçmenlere yönelik yaptığı açıklamaları da eleştiren Kılıçdaroğlu, "Sabah başka akşam başka konuşuyorsun, aldığın talimata göre görüşün değişiyor. Bahçeli’nin ise hiç sesinin çıkmaması sığınmacıları kabul ettiğinin itirafıdır. Erdoğan’ın her söylediğini emir komuta zinciri içinde yerine getiriyor, sonra da "en milliyetçi benim" diye geçiniyor" diye ekledi.

Kılıçdaroğlu sosyal medyadaki paylaşımında "Son olarak MHP’ye gönül vermiş, vatansever insanlarımıza seslenmek istiyorum: Bu olanları ülkemize reva gören MHP yönetimine ses çıkarmayacak mısınız?" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN