Yoldan geçerken sırtından vurularak öldürüldü!

Bağcılar'da sokakta bekleyen gruba düzenlenen silahlı saldırıda yoldan geçen bir kişi vurularak hayatını kaybetti. Saldırı anı ve sonrasında yaşananlar ise iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Dehşet veren olan Bağcılar'da meydana geldi. Yıldıztepe Mahallesinde bir sokakta otomobilden inen 4 kişi sokağın köşesinde bekleyen gruba peş peşe silahla ateş etti. Grup, silahlı saldırıda ara sokaklara koşarak kaçarken, saldırganlar da olayın ardından geldikleri otomobille binerek uzaklaştı.

EVİNE GİDERKEN SIRTINDAN VURULDU

Saldırı anında evine gitmek için kaldırımda yürüyen 44 yaşındaki Rafet Ünsal sırtından vurularak yere yığıldı. Ağır yaralanan Rafet Ünsal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Silahlı saldırı anı ve sonrasında yaşananlar ise iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

'BEN VEYA ARKADAŞIM DA VURULABİLİRDİ'

Sokakta esnaf olan Murat Şahinkaya, öldürülen Ünsal'ın olayla ilgisi olmadığını ifade ederek şüphelilerin sokağa girerek rastgele ateş ettiklerini anlattı. Şahinkaya, devletin bu konuda daha sıkı önlem alması gerektiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN